2022-06-12 58 浏览
嚟得同朋友见见面,冇理由唔拣见见面,食我地钟意嘅辣嘢✌🏻麻辣肥肠鸡煲- 呢个肥肠鸡煲好好味,鸡肉够嫩滑,好浓味,而且份量都好多;另外值得一赞嘅系肥肠处理得好好,一啲异味都冇正,够晒惹味,食到舔舔脷👍🏻生牛肉炒饭 - 炒饭好香口,炒得劲有镬气,而且饭粒软强适中,好有好感;生牛肉份量都好足,啖啖都食到,好满足呀😍椒盐虾- 椒盐味道突出,大虾都有成7-8只,大只得嚟好有肉地,肉质结实,口感十足,啱晒我呢啲海鲜迷😎农家小炒肉- 小炒肉镬气满满,食落香口惹味,青椒嘅辣味好过瘾,辣辣哋令人好有食欲🤤红糖糍粑- 红糖糍粑外酥内软,配埋香甜嘅红糖酱,未食望到已经流晒口水,食咗好多件😚餐厅装修川味十足,食川菜嘅氛围感陪增,加上食物质素唔错,好满足啊❤️

嚟得同朋友见见面,冇理由唔拣见见面,食我地钟意嘅辣嘢✌🏻

麻辣肥肠鸡煲

生牛肉炒饭