2016-12-03 1818 浏览
黎呢到有种大乡里出城既感觉唔系朋友带我黎真系好少会去呢d地方,感觉都几舒服!我地星期三晚黎都坐得满,仲几热闹,从生意唔错就谂到佢质素应该都几好。餐牌选择都算几多种类,不过原来海鲜系要预先book定先至有得食嘅,因为我哋今日walk in,所以我哋就冇叫海鲜啦。 烧鸡串同出边一般食串烧嘅舖头价钱差唔多。但质素都几好,烤到个鸡皮好脆我好喜欢呢个牛粒!超香蒜味,不过同时d蒜都真系辣左d同埋几痴牙。个牛粒肉质好软熟! 平时秋葵都系攞嚟炒𩠌,从来都未食过烧秋葵。但咁样烧味道都几特别,出面好干身,而入面仲系有秋葵嘅种黏性,几好味。 上面啲木鱼都食得出好新鲜 呢种烧蕃薯同食放题一粒粒细细粒𠮶啲日式烧蕃薯有啲唔同我,蕃薯质地好实净,个蕃薯本身就已经好甜,咁样考咗之后更加香口! 炸鸡乌冬嘅鸡外脆内嫩!食得出系好高质嘅乌冬。汤底有啲木鱼丝几特别。食咗咁多烧烤串,有呢个乌冬清清哋都几好! 环境都几舒服,完全系冇搭台嘅。枱同枱之间嘅空间都好足够,冇谂过有咁多外国人嚟食。 想两个人静静地倾下计,定系同一班friend嚟食都系唔错嘅选择。 我叫咗杯 sake sake, 唔算好重酒味,入口甜甜地几啱女仔饮。倾计时
黎呢到有种大乡里出城既感觉
我叫咗杯 sake sake, 唔算好重酒味,入口甜甜地几啱女仔饮。倾计时候有啲酒会特别舒服。