2015-05-08 979 浏览
好吧,元朗朋友讲到不可不试咁,喜爱车仔面就去食番一次咁多多啦.睇下墙壁menu,好似好平,又话家乡枝竹,自家制云吞,呢类摆明充炮艇的名字,真系out到无人有.点!𩠌! 幼面,枝竹.猪肠,鱼蛋,猪皮.... 同埋...个楼面已经行走左,order都交埋比面档,我想讲,我仲未叫完..算吧,拎到来睇下点再算.啪! 突然有碗面出现,杰挞挞,成碗浆粉水咁,用个细碗埋到懒满溢,算吧,整啖先.攞命,咖哩浆水沟什水汤底,呢尐叫车仔面,我突然好怀念屯门何福堂间摆明系街档格食落口又鬼咁入味既车仔面.含住包眼泪食,家乡枝竹,又淋又烂,鱼蛋无味,猪皮又系淋巴腺发炎咁,无哂弹力, 猪肠好少少,爽爽又入味.不幸中之大幸,再冒死叫几粒自制云吞试下,虾,呢个面档手势好差,乜野都要淋pat野上面,睇见都想反胃,又试一粒睇过,真系悔不当初,我今年真系犯太岁啊.食完,颈渴到肾上腺标升,叫杯5蚊既豆浆先.啊,好够冻呀,好滑呀,就好似饮紧一杯有甜味既白开水一样.今日到此为止.$32蚊速逃,无咩事唔好再见.

点!𩠌!

幼面,枝竹.猪肠,鱼蛋,猪皮.... 同埋...

算吧,拎到来睇下点再算.

好吧,元朗朋友讲到不可不试咁,喜爱车仔面就去食番一次咁多多啦. 睇下墙壁menu,好似好平,又话家乡枝竹,自家制云吞,呢类摆明充炮艇的名字,真系out到无人有. 点!𩠌! 幼面,枝竹.猪肠,
食完,颈渴到肾上腺标升,叫杯5蚊既豆浆先.

啊,好够冻呀,好滑呀,就好似饮紧一杯有甜味既白开水一样.

今日到此为止.$32蚊速逃,无咩事唔好再见.
2015-05-08