2013-06-25 672 浏览
11点几, 饿但又唔系成日去北角, 咁岩有事先去, 所以咩都唔知有咩食, 用个搜寻器睇下附近有咩食, 就揾到呢度!!黎到一个人都冇, 咁都正常O既11点30, 正常都未LUNCH TIME, 又唔想食好多野, 所以就叫个常餐食下, 先黎个奄列, 超正!!! 煎到有蛋香, 而且足料, 唔似出面D咁得层皮.又我都加左一蚊转多士, 多士好脆够热, 即整系唔同D, 再自己加D沙糖 !!!! 满足!!!!呢碗叉濑真系唔讲得笑, 本身对个D 常餐汤底从冇寄望, 但呢个一饮, 你知佢系用真正O既鸡整的.我咁估系因为, 我真系饮落唔系鸡粉水或鸡精粒味, 第二, 佢系有卖白切鸡, 挂晒出黎, 好明显佢系用个汤黎浸鸡, 所以真系好味个汤! 不过我觉得系叉烧唔够㶶, 所以唔够香!29蚊个餐, 加1蚊多士, 加2蚊冻饮. 讲真呢D先系真正有生命的食物! 依家D大型连锁餐厅冇HEART 冇诚意. 我真心支持呢D家庭小餐厅!!! 每间都有自己味道, 咁样个饭食界先有色彩嘛!!!
用个搜寻器睇下附近有咩食, 就揾到呢度!!

又唔想食好多野, 所以就叫个常餐食下,

好明显佢系用个汤黎浸鸡, 所以真系好味个汤!
不过我觉得系叉烧唔够㶶, 所以唔够香!
2013-06-20