2017-02-15 2543 浏览
为咗揾野食,你可以去到几尽今日,我哋就为咗食Fish & Chip,爬咗上呢条咁斜嘅斜路。行到身水身汗,睇下有咩好食先:有set lunch ,几抵食㖞!叫咗个招牌炸鱼薯条,加$10要埋 Mushroom popcorn,有贪心地加$15要咗两条芝士条,仲加左$15 要杯柠檬汁。朋友仔要咗小牛肠薯蓉,再加左三只炸生蚝食物系即叫即炸,所以落左单之后都要等一阵。set lunch 最先出现!炸鱼大大件,鱼肉唔算好厚身,不过胜在juicy不干身,肥美滑溜;炸浆不薄但脆身,洒上小小盐已经好好味。薯条系粗身嘅,份量好多,餐厅除咗提供茄汁外,仲会比醋同酸菜你点薯条食,真系够晒British 跟餐加嘅小食好快都到左!popcorn mushroom细细粒,一啖一粒刚刚好!炸芝士条都好正,芝士溶晒拉到丝!不过得两条,唔系几够喉啰呢个煎小牛肠薯蓉好够份量,小牛肠1d都唔小,是好粗的肠,煎得皮脆肉滑,啱晒我地呢d食肉兽个薯蓉好有薯味,又香又smooth, 朋友仔三扒两拨就KO左d薯蓉!生蚝炸到金黄香脆,点埋酸酸甜甜嘅酱汁食,真系好滋味食咗咁多炸嘢,多少有啲油腻嘅感觉,呢个时候饮番啖冰涷既鲜榨柠檬汁就啱啱好
为咗揾野食,你可以去到几尽

行到身水身汗,睇下有咩好食先:
有set lunch ,几抵食㖞!
朋友仔要咗小牛肠薯蓉,再加左三只炸生蚝

食物系即叫即炸,所以落左单之后都要等一阵。
招牌炸鱼薯条
set lunch 最先出现!
炸蘑菇、芝士条
小牛肠薯蓉

啤酒炸生蚝
生蚝炸到金黄香脆,点埋酸酸甜甜嘅酱汁食,真系好滋味

食咗咁多炸嘢,多少有啲油腻嘅感觉,呢个时候饮番啖冰涷既鲜榨柠檬汁就啱啱好喇!

临走前发现,呢度既手工啤酒选择非常丰富,如果黎Happy Hour 就啱晒啦
招牌炸鱼薯条
炸蘑菇、芝士条