2018-06-07 30 浏览
同m小姐相约放工后黎观塘食饭 佢介绍我黎呢度 话静静地可以2个人倾下心事一上楼梯就见到个招牌同好多明星相应该唔会难食得去边啦环境布置果然冇令我失望好有格调 而且枱与枱之间都好阔落我地拣左2个set dinner一个意大利饭同ribs加左$38要个沙律吧跟餐有红汤/白汤我本身食左少少野先过黎 就冇要个汤啦M小姐叫左周打鱼汤🙂好creamy 好多鱼同埋薯仔粒 唔系求其用粉沟出黎 个餐包仲系热辣辣 好软热 好正$38任食沙律吧🙂选择唔系特别好多 但$38 而且d菜好新鲜 贵精不贵多 都好够食 同埋绝对对得起呢个价香煎带子黑松露意大利饭🙂份量都几多 而且仲有2大粒带子 带子煎到表皮金黄色 入边仲系半生熟 好嫩好正 意大利饭煮到岩岩口 仲保持本身ge咬口 加上脆卜卜ge鱼子 二种口感 好好食三色芝士酱烧猪肋骨配薯角🙂芝士加ribs都系第一次食 估唔到系咁夹 芝士控一定要试 芝士焗到脆卜卜 个ribs 仲系好juicy 仲好厚肉 薯角都好好食 但太热气 我都唔敢食咁多野饮就加左$3 要左热致瑰蜜花茶同热桂花蜜花茶$3真系好平 不过有少少甜 可以一试
同m小姐相约放工后
黎观塘食饭