2016-10-04
第一次食omakase!真系好难忘!我地早去到就有机会坐吧台可以亲眼睇到师傅既手势!刺身好新鲜肥美!睇住师傅切好刺身亲立刻送到你面前!真系好正我最钟意依款火烧带子刺身!烧过既带子带微微既油香,但带子本身仲系好juicy!非常鲜甜!有两种口感既美味!虾都系即叫即开!虾肉弹牙新鲜!虽然唔算好大只,但味道同鲜度取胜!随除左即叫即切既刺身外,仲有其他款式例始加左酱油同香葱!微咸既酱油 突显左刺身既味道!而微辛辣既香葱就带来另一种刺激!寿司都系高质,饭唔会太大旧,鱼肉新鲜肥美,系唔同既款式中悉度加入芥末,令寿司更好食!烧平正鱼!估唔到连估花都系食得嫁!鱼烧得好好!鱼皮烧到脆身!好好食!鱼肉就好香口而且有烤鱼个种香喷喷香味!高野豆腐壤虾胶!豆腐炸得好好!外层既粉酱较厚身,唔算好香脆,不过就可能保持到豆腐本身既水份,令豆腐仲系多汁而且嫩滑!虾胶好香口!同豆腐好夹!Omakase 虽然贵,但真系性价比极高!不过依餐都食左差唔多两个钟,因为每样食物都系师傅即叫即整,同朋友吹下水,享受美食真系好正
可以亲眼睇到师傅既手势!