2018-02-12 76 浏览
🎏Improvisation ($348 for 2ppl) 一坐低会俾左welcome drink我地饮先系新鲜士多啤梨汁🍓,一D都唔酸好FRESH.之后甜品师会问我地有D咩字会想写系幅甜品画到,大家仲可以叫甜品师为大家画上自己的卡通人物😍我地就画左SNOPPY🐶😝.有黑白灰3款嘅画垫俾大家拣之后甜品师就会开始画画🎨主要用四种酱黎画有芒果椰子 香芋 车厘子甜品师仲会好细心咁问我地有边种味不太喜欢食,佢就会落少D真系每一幅甜品画都系独一无二.配料方面有可可脆脆 🍫朱古力布丁花生麻糬🥜桔子果冻 焦糖脆脆🍯同埋好特别既Wasabi芝士🧀.主角系甜品师即场用液态氮令到液体变成雪糕,好神奇啊!有酸甜既红酒红桑子雪芭和竹炭朱古力味我就好钟意竹炭朱古力味,朱古力味好浓而红酒红桑子雪芭就比较酸,好啱配埋龙酥糖丝一齐食.Signature Fruit Tea (+$35 upgrade)用呢个蒸馏形式嘅壶好特别好吸引,上层有士多啤梨同干花,下层系潽洱茶加热后上层的水果汁会慢慢漏落下层的潽洱茶令到潽洱茶有好香浓的士多啤梨味真心推荐大家叫黎试下.Mocha (+$15 upgrade)系用朱古力黎拉花咖啡

有黑白灰3款嘅画垫俾大家拣
之后甜品师就会开始画画🎨
主要用四种酱黎画有芒果椰子 香芋 车厘子
甜品师仲会好细心咁问我地有边种味不太喜欢食,佢就会落少D
真系每一幅甜品画都系独一无二
配料方面有可可脆脆 🍫朱古力布丁

主角系甜品师即场用液态氮令到液体变成雪糕,好神奇啊!
有酸甜既红酒红桑子雪芭和竹炭朱古力味
我就好钟意竹炭朱古力味,朱古力味好浓
而红酒红桑子雪芭就比较酸,好啱配埋龙酥糖丝一齐食

真心推荐大家叫黎试下
Mocha (+$15 upgrade)

系用朱古力黎拉花
咖啡味很浓
非常适合情侣,好朋友一齐黎食
会俾到大家有惊喜嘅感觉
黎之前记得订位因为就咁 walk in 黎要等好耐架
🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
ATUM Desserant (铜锣湾)
铜锣湾骆克道459-461号The L. Square 16楼