2021-08-17 81 浏览
之前系网上见到好多人去餐厅打卡,原来餐厅主打艺术打印咖啡或巧克力,可以send 相比佢打印落杯咖啡或朱古力到,唔怪得咁多镜粉黎打卡啦,所以今日我地特登黎潮圣。餐厅装潢融入了很多艺术成份,有草间弥生,村上隆等人气展品,同时亦可以视觉和味觉享受,设计非常有心思。风干火腿田园沙律沙律够新鲜,食落好Fresh香煎慢煮三文鱼扒一上枱,香味扑鼻,三文鱼皮煎得又脆又香,三文鱼煎得刚刚好,鱼扒中央呈粉红色,口感好柔滑,沾上蒜泥汁,味道更提升,配菜意大利黄瓜和菠菜苗都好好食。元气精华酸种面包上有满满的炒蛋、小黄瓜、新鲜粒粒蕃茄、烟肉、芝士肠,以个配搭几特别,估唔到味道好夹,而且够饱肚。艺术打印朱古力最特色就系可以整好靓既图案系咖啡或朱古力上面,好靓呀成杯朱古力,完全唔舍得饮,因为会整花佢,而且朱古力道亦好浓郁,睇得又饮得,真系非常适合打卡。Honey Lime 好大杯,味道好清新,夏天饮最适合不过

风干火腿田园沙律
沙律够新鲜,食落好Fresh

香煎慢煮三文鱼扒

元气精华

艺术打印朱古力

Honey Lime
好大杯,味道好清新,夏天饮最适合不过