2024-05-31 1193 浏览
住左喺呢附近几十年,睇住间舖开,但其实一直无乜帮衬过,都系近呢几年先有去食,1个月最多都系食1次,不过次次食都觉得keep到个水准,味道唔错,饺子大大只,个汤底都好饮。虽然未至于好食到惊艳嘅感觉,但人手包饺,家的味道咁啦~ 不过见好多人话店员态度差,我又忍唔住想帮佢平反下。每次黎帮衬(真系唔系常客),老板(唔肯定系咪)都好亲切迎接。今日落雨,谂住外卖。即使舖内已经8成满,老板系咁叫我坐低等,唔好出去淋到雨。比完钱个收银姐姐无比单我,个老板系咁帮佢道歉。我话出去行住等外卖,佢又叮嘱我小心路滑。拎外卖时又再三叮嘱我睇热唔好渌亲。唔单止系咁对我,我见佢都有同其他客人倾计,送佢哋出门口。虽然唔知其他投诉佢哋态度差嘅客人经历左啲乜,但就我所见所闻而言,佢哋绝对系好亲切。食物方面推介鲜肉紫菜饺,紫菜味好香浓。

食物方面推介鲜肉紫菜饺,紫菜味好香浓。
2024-05-31
10 分钟 (外卖自取)
  • 鲜肉紫菜饺