✒懒人先睇总结-❀食物:好打卡able,卖相吸引❀服务:店员都好nice,keep住帮我哋加水👍❀环境:唔系一般日式居酒屋风格,有情调得嚟似cafe仔~❀价钱:2人埋单 $856-✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有兴趣再详细睇-呢间日式料理招牌一定系打卡九宫格 — 幸福盛盒,啱晒选择困难症患者。餐厅亦有提供唔少佐酒小吃、烧物、扬物、天妇罗、一品料理、意粉等,种类超多!-🎈幸福盛盒 ($398)打卡必点推介✨ 由厨师发办的九款小食,组合成超靓嘅九宫格盛盒~ 当日嘅配搭系:👉 三文鱼刺身👉 芥末八爪鱼👉 烧鲭鱼👉 青瓜蟹籽沙律👉 拖罗蓉海胆迷你丼👉 赤贝刺身👉 炸芝士年糕饼👉 豚软骨大根煮-🎈黑松露鳗鱼丼 ($168)鳗鱼超超超长,一入口就系好重嘅黑松露加照烧汁嘅味道。下面仲有嫩滑嘅炒蛋,份量都唔少,食极都好似仲有咁😹 所以有叫九宫格就未必食得晒一个饭啦🤣-🎈日式烧饭团 ($38)我自己好中意食饭团,不过要烧好都唔简单。烧得太耐成旧饭会好硬,烧得太快外面就做唔到饭焦嘅口感。呢个饭团火候掌握得唔错,如果酱油味再重少少就更完美~-🎈安格斯牛小排串 ($88)肉味好香浓,

✒懒人先睇总结
❀食物:好打卡able,卖相吸引
❀服务:店员都好nice,keep住帮我哋加水👍
❀环境:唔系一般日式居酒屋风格,有情调得嚟似cafe仔~

❀价钱:2人埋单 $856
✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐
✒有兴趣再详细睇
🎈幸福盛盒 ($398)

👉 三文鱼刺身

👉 芥末八爪鱼

👉 烧鲭鱼

👉 青瓜蟹籽沙律
👉 拖罗蓉海胆迷你丼

👉 赤贝刺身

👉 炸芝士年糕饼

👉 豚软骨大根煮

🎈黑松露鳗鱼丼 ($168)

🎈日式烧饭团 ($38)

🎈安格斯牛小排串 ($88)
肉味好香浓,而且牛肉好嫩滑~
🎈焦糖菠萝 ($38)
菠萝表面有一层薄薄嘅焦糖,系冇得输嘅配搭🍍
🎈蒜香烧鸟串 ($38)
蒜香味好重,超正!味道唔错呀😋
✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐
✒其他小资讯