2020-03-30 836 浏览
曾经人气一时嘅 #东京浅草炸鸡专门店,佢哋近呢一年嘅生意似乎静咗好多,大家再唔使排长龙就已经可以食到🤪 呢日 #小秘书 见餐厅出咗个 #新口味 #亲子丼定食,咁啱呢晚又冇住家饭食,一于入去试试啦。时间可能尚早,成间铺都系只得两枱客... 都好😅我可以食得放心D啦🥳 #定食 包括有 #炸鸡 两件、#汤 一电卜、同埋主角 #滑蛋鸡肉饭🐣 个汤唔错,不过两件炸鸡似乎炸起咗一段时间,唔够热、加上无咗几款特式酱汁,味道硬系争咗啲😅 至于个 #亲子丼,鸡肉都几嫩滑,不过加埋个蛋浆,始终唔系几够味🧐 又无咗滑蛋juicy嘅感觉,成个定食冇咩惊喜,不过胜在价钱够街坊🤪我始终觉得餐厅应该考虑改装门口嘅座位,开放式仲要对住个电梯口,唔卫生之余,俾人望住食嘢又尴尬,所以我见今日无咩人,可以匿埋一边食食食🥢 先考虑佢。再者,佢哋啲服务员同一般嘅日本餐厅嘅职员好唔一样... 大家都少咗份热情同笑容,咁啱呢餐得我一个食自己,感觉就更加冷漠喇👉🏻👈🏻

2020-03-23