2024-08-17
一家人去左 食饭,呢度系亲子友善餐厅,有bb凳同bb餐具🍴仲有Kids Menu~张Menu就系填色纸,小朋友可以发挥小创意❤️👧🏻👦🏻儿童餐我哋拣咗自家制芝士肉酱意粉🍝配橙汁,呢个意粉啖啖芝士同肉酱,好好味🧜♀️畅泳美人鱼 Smoothie Bowl太美了~卖相100分!以菠萝🍍、芒果🥭、杏仁奶同蓝螺旋藻制成沙冰,有yogurt 、cereal 、各种水果,仲有贝壳朱古力,好夏日的感觉,整体好Fresh!!🧇新鲜水果窝夫窝夫上配有多种新鲜生果,有香蕉、蓝莓、百香果、草莓,卖相十分吸引💛有两大块窝夫,窝夫外酥内软,唔会太甜,配雪糕食Perfect👍🏻🍹蓝螺旋藻发酵梳打summer menu🌞中好特别饮品,好少饮蓝色嘅饮品😆饮落去酸酸甜甜,蓝螺旋藻仲有好多功效,抗氧化、降血压、排毒、支持免疫系统等,真系又消暑又健康😉
👧🏻👦🏻儿童餐
🧜♀️畅泳美人鱼 Smoothie Bowl