2023-09-10 57 浏览
今次去咗九龙湾E-Max地下一间亲子餐厅食野,餐厅分2部份,一边系纯餐厅for食嘢,另一边会有啲儿童设施可以俾爸爸妈妈带埋小朋友喺𠮶边食,𠮶边地方较大,小朋友可以边食边玩,因为中间有道玻璃门隔住,没有小朋友既食客可以去纯餐厅𠮶边慢慢享受,呢样系我觉得细心既地方,始终有小朋友既地方较热闹。这里可以私人派对包场今次我同西生各自点了一个餐我 : 澳洲大啡菇黑松露忌廉意大利饭$80看似份量少,但食起来完全足够女士份量。啡菇面煎得香香地洒了少少盐,食落口很香菇味,肉质不干湿湿润润有少少啲汤汁,意大利饭很香黑松露,忌廉不会过厚令人感到heavy西生点了纽西兰牛西冷饭$138西生说厚身有肉味,煎得都几香,切开有少少血水流出,西生食到lam lam脷 然后optional 可以加钱叫小食,我地+$48 南非生蚝2只 & $24 蓝梅芝士蛋糕生蚝唔错,虽然唔会好大只,但够新鲜,入口鲜甜蓝梅芝士因为我要求临尾先上枱,所以忘记了影相,cut cake 好食,同出面某某cafe专门店卖既一样水准的最后点了FLAT WHITE +$12, 浓浓既咖啡底加上鲜奶, 单一杯FLAT WHITE 已经值门票价总结:食

这里可以私人派对包场
今次我同西生各自点了一个餐
我 : 澳洲大啡菇黑松露忌廉意大利饭$80
澳洲大啡菇黑松露忌廉意大利饭

西生点了纽西兰牛西冷饭$138
纽西兰牛西冷饭

生蚝唔错,虽然唔会好大只,但够新鲜,入口鲜甜
精选生蚝

总结:食物同环境都很满意,真的不妨带埋小朋友来这里一试,分分钟仲会撞到artist收工添~
FLAT WHITE
2023-09-07