2010-05-19 164 浏览
难得今日食完饭个胃仲有位, 食个饭后甜品都好wo, breadpapa都成年几2年冇食过, 观塘呢间更系第一次帮衬, 实在好怀念佢d香滑吉士. 要左个北海道牛乳puff+巴黎圈.北海道牛乳puff有一旧牛乳布甸同d cream, 个布甸冇奶味之余又重鱼胶, 个puff又淋淋地wo, 以前放系雪柜几个钟都仲系脆脆地架, 个size又细左wo, 好失望呀~咁不如将寄望放系巴黎圈度, 因为佢有我最爱的吉士, 个圈一咬落去唔多脆wo, 吉士好淡又唔香又少呀!!!!真系好伤心, 究竟系呢度咁差定系间间都系咁, 比起以前实在差好好好远呀, 唔怪得冇咩人买喇, 店员又冇礼貌, 多谢都冇句, 仲要顾住同同事倾计, 唉!
咁不如将寄望放系巴黎圈度, 因为佢有我最爱的吉士
吉士又少又淡又唔香
鱼胶布甸+超少忌廉+淋姐姐puff