2018-12-23 935 浏览
亲戚家人做冬团年,预早喺高高酒家订枱全包宴!用心制作真材实料!店员全部都好nice而且好风趣😆冰川咕噜肉劲大盘!卖相一流!一大碟冰大家喺度谂喺咩嚟,堂兄弟姊妹玩嘢话想食热多啲㖞🤣 冰粒底下就喺咕噜肉同三色椒粒。三色椒粒爽口得嚟喺冻㗎!咕噜肉喺暖暖哋,要衬咕噜肉未变冻之前食哂先德🤣龙汤回味鸡煲翅鸡味浓郁,个汤好清唔算好油!仲有嫩滑鸡肉同埋鱼翅。超多料👍🏻👍🏻虾子柚皮鹅掌柚皮好软腍腍,入口即溶化。鹅掌好入味,推荐!避风塘尿虾肉虽然有啲热气,呢个𩠌超级推荐!爽脆口得嚟唔洗剥壳,吸收哂椒盐味道,肉质仲好粉嫩!生炆龙趸斑翅好香!竹枝紫葱炆制而成,份量超大!斑翅超厚肉!肉质好鲜甜,而且鱼皮好弹骨胶原超级丰富😍 啲骨好大条,唔怕食唔到骨,而且炆到啲骨轻易分开,交剪都唔洗出动。最后我食埋条鱼尾🤣 果皮蒸南非鲍呢个𩠌最迟先至上,大家都食得饱饱了。果皮好香,鲍鱼无咩味道,有啲靭。💛 推荐:避风塘尿虾肉、生炆龙趸斑翅

龙汤回味鸡煲
龙汤回味鸡煲翅

虾子柚皮鹅掌

柚皮好软腍腍,入口即溶化。鹅掌好入味,推荐!

果皮蒸南非鲍
果皮蒸南非鲍

💛 推荐:避风塘尿虾肉、生炆龙趸斑翅
2018-12-22
庆祝纪念