当晚所叫嘅全部嘢饮嘢食,加埋都系$500埋单!2个人食超级饱啊!🤰价钱方面,以串烧专门店嚟讲系真心抵 🤩最平 $10 起!😮(讲到呢度... 唔得!我下次带阿仔去食多次先!😋)虽然系店舖仔,地方唔算话好大,环境都装修得几打卡-able,墙上会有d可爱搞鬼广东话字句嘅霓虹灯 😁 好colorful 💡串烧款式系非常非常之多!烧得靓 🔥样样都整得好惹味!👍😀海鲜类佢都好多款!生蚝/炸蚝/烧蚝、虾、蛏子、扇贝等等都有 😀呢度采用 QR code 落单,即叫即烧🔥嚟嘢食都嚟得好快!大概20-25分钟,d嘢都嚟齐哂喇 😮🔥重点推介 🤩🥓 烟肉韮菜卷 - 烟肉卷住劲多韮菜!完全塞满哂! 烟肉烧出d油香同汁流哂入韮菜度 wow!🤤 同埋好咬口呢 😙同你地讲,本身用烟肉搭配嘅卷已经有7款!😮烟肉带子 / 烟肉车厘茄 等等... 所以呢间小店真系唔系讲笑,款式选择分分钟比起其他串烧店更多!👍 加分!💯🦀 迷你软壳蟹汉堡 🍔呢个必点🤩 软壳蟹炸得好酥脆香口啊 ❤️😋🦪 清酒蒜蓉焗蚬 - 份量比我想像中多 😮 酒味重咗dd,同落咗劲多蒜蓉去焗,所以好香❤️ 蚬洗得都干净,冇乜沙嘅 👌同埋唔会冇哂蚬肉得个壳俾你
当晚所叫嘅全部嘢饮嘢食,加埋都系$500埋单!
2个人食超级饱啊!🤰

价钱方面,以串烧专门店嚟讲系真心抵 🤩
最平 $10 起!😮
(讲到呢度... 唔得!我下次带阿仔去食多次先!😋)

虽然系店舖仔,地方唔算话好大,

串烧款式系非常非常之多!烧得靓 🔥
样样都整得好惹味!👍😀

呢度采用 QR code 落单,即叫即烧🔥
嚟嘢食都嚟得好快!
大概20-25分钟,d嘢都嚟齐哂喇 😮

🔥重点推介 🤩

日本甜薯及烟肉韮菜卷

同你地讲,本身用烟肉搭配嘅卷已经有7款!😮
烟肉带子 / 烟肉车厘茄 等等...

🦀 迷你软壳蟹汉堡 🍔
呢个必点🤩 软壳蟹炸得好酥脆香口啊 ❤️😋
迷你软壳蟹汉堡

🦪 清酒蒜蓉焗蚬 - 份量比我想像中多 😮 酒味重咗dd,同落咗劲多蒜蓉去焗,所以好香❤️ 蚬洗得都干净,冇乜沙嘅 👌同埋唔会冇哂蚬肉得个壳俾你 😂👍
兜蚬都起码有20只,所以真系抵食架!
清酒蒜蓉焗蚬

🍆 原条蒜香茄子 - 个人觉得2个人share都会好快饱肚,个份量似4个人share会好d 😂 因为真系好大条啊!成只小朋友手臂咁长 😂
落咗好多蒜蓉,好香 😙
原条蒜香茄子

🥒 翠玉瓜 - 烧得香脆又juicy!😋
翠玉瓜

🍍 烧焦糖菠萝 - 冇谂过咁大串!😍 一口咬落去爆哂汁!
烧焦糖菠萝

🐡 鸡泡鱼干 - 平时我食就觉得麻麻就,食2条就已经收口😅 但呢度烧得好香!我竟然不停食 😋😁 可能系因为佢唔会烧到太过干吧 😀
鸡泡鱼干

📜 当晚堂食点菜清单: