2023-02-14 272 浏览
今日行过旺角,见到一间新开嘅汉堡包舖头,价钱好亲民只系$3x -$4x,已经可以食到水准十足既burge😍😋😋左手边系$43海贼蛋牛汉堡,首先想讲个包系脆卜卜,而成个Burger 都系热辣辣,配埋成大块芝士同埋丰富嘅千岛酱汁, 令到成件事都非常好~另外再叫咗一个吉列虾汉堡$38,手打既虾饼好妹味,again with 丰富嘅芝士同埋千岛海鲜酱,成件事都好夹。不得不提块虾堡都算几大块,而且热辣辣新鲜制作呢个价钱已经系套餐价,系包括左一份薯条同埋一罐嘢饮薯条都系热辣辣新鲜制造,咸度适中,几好味另一个小食,我就加咗$12 叫咗香芋地瓜圆,总共有五粒,每一粒咬入去都真系见到芋头同埋番薯两只颜色,食到唔停口🙉🙉呢个价钱,真心抵,良心外卖

呢个价钱已经系套餐价,系包括左一份薯条同埋一罐嘢饮

薯条都系热辣辣新鲜制造,咸度适中,几好味

呢个价钱,真心抵,良心外卖