食日本野又想抵食,「和民」系几好既选择,不过当然多人啲先抵食啦。餐厅内外食物选择有几款套餐,当然都有得散叫,但套餐望落十分吸引,好多野食,一于叫套餐。四人欢聚套餐 $578有季节前菜、健康野菜沙律、极味意式薄切鲑鱼、一品料理、食事、锅物(大)、饮品。--季节前菜、健康野菜沙律、极味意式薄切鲑鱼呢三个系固定商品,姐系叫套餐一定有,季节前菜每人一份,主要系莲藕、牛蒡,好爽脆。健康野菜沙律、极味意式薄切鲑鱼,两样都好大份,四个人share嚟食好适合。--铁板豚肉野菜炒一品料理有得拣,我地拣左铁板豚肉野菜炒,份量唔多,野菜为主,胜在够味同埋够铁板镬气。--海老牛油果披萨另一款一品料理就拣左海老牛油果披萨,海老即系虾,估唔到细细份既pizza都有放虾系上面,有啲香草/牛油果酱,食落都有牛油果既味道。--和民石锅泡菜饭以为呢到既石锅泡菜饭会只得素菜,原来都有加牛肉,牛肉仲用日本酱油腌制过,所以甜甜地,再加埋泡菜、芽菜、蒽等配料,又有饭焦,香口。--照烧鸡寿司卷每件都放上照烧鸡,干身左少少,加啲sauce会好味啲 。--蕃茄&香草牛肉寿喜烧食日本野点可以唔食寿喜烧,我呢个食肉兽紧系拣牛肉寿喜烧,有分

餐厅内外

食物选择

四人欢聚套餐 $578

--季节前菜、健康野菜沙律、极味意式薄切鲑鱼
季节前菜、健康野菜沙律、极味意式薄切鲑鱼

--铁板豚肉野菜炒

--和民石锅泡菜饭
和民石锅泡菜饭

--照烧鸡寿司
照烧鸡寿司卷

每件都放上照烧鸡,干身左少少,加啲sauce会好味啲 。

--蕃茄&香草牛肉寿喜烧
蕃茄&香草牛肉寿喜烧

食日本野点可以唔食寿喜烧,我呢个食肉兽紧系拣牛肉寿喜烧,有分普通牛肉寿喜烧同加左蕃茄&香草既牛肉寿喜烧,当然后者更吸引,蕃茄汤底好浓郁,牛肉都渗到蕃茄既甜味,如果佐饭都一流。

--饮品
饮品

选择有19款,仲有梅酒、啤酒都可以饮。

追加豚肉及乌冬 各$39
追加豚肉及乌冬

日式边炉既精髓点少得乌冬!所以追加左乌冬,仲附上鸡蛋及加汤,另外再叫够碟豚肉佐乌冬,两样各自都系$39,感觉上豚肉抵好多!

追加完豚肉及乌冬真系饱肚,而且以价格同食物种类嚟讲成正比,一大班人想平平地食日本野和民系唔错既选择。
和民石锅泡菜饭