2024-08-03 506 浏览
喺元朗发现一间高质素嘅🍝❤️西餐小店, 本身净系谂住食牛扒🥩但系见佢个意粉🍝好吸引, 所以我哋就选择每样各一份🥰加多$15就可以嗌埋🥖餐包同埋🥣餐汤, 呢个价钱真系冇得投诉佢个餐汤真系好用心去做而且系好浓郁嘅🍅蕃茄汤, 个小餐包🥯都系好有质素⭐️牛扒🥩我哋拣咗🇳🇿纽西兰肉眼扒, 块扒好大块而且外层煎得好香口里面仲系粉红色❤️嘅内心, 再加埋🥔🥕🥒薯菜同烧汁, 所有嘢配合埋一齐真系好夹🫶🏻🥳最估唔到佢哋个意粉系咁有质素, 个🍷红酒鸭胸真系不得了啲鸭肉好嫩滑,而且个意粉软硬度系好完美, 一啲都唔淡口好浓郁嘅⭐️香草蒜香味佢哋仲有好多款甜品🧁🍪🍩🍫🥧我下次一定会过嚟试埋佢,琴晚真系太饱想食都食唔到😛虽然系一间小店但系坐得好舒服环境又好靓老板娘同店员都超级好人😘