Taiwanese Cuisine❤️ Nice tea time💫..将军澳都有一家抵食既台湾菜🥢。价钱亲民、份量足味道又不错,而家冇晚市堂食,提早来吃个下午茶,超级丰富又滋味。ll $42盐酥鸡🐥 台湾小食不能少,炸至香口又惹味既嫩滑鸡件,配上特浓蕃茄汤底🍅 既米线 +$4,味道带酸甜。加上凉拌小食(+$18 手拍小黄瓜🥒 & 凉拌黑醋茄子🍆),感觉清新又开胃。ll $38另一份套餐同样吸引💛,奶酱多烘脆既toast🍞 配桂花鸡翼嫩滑 +蕃茄汤面够酸甜,好吸引。另外台湾小食:ll $42 亦不能少,肉松芝士组合系perfect match,配地瓜薯条🍟 偏淋身但满有蜜味。ll $28 / 2 只,皮薄而满满肉汁。ll $28 够香脆肉嫩,配上桂花酱味道更香甜。而饮品方面,ll 够fresh;ll 都同样吸引呀。呢间台湾菜真系好抵食又唔错。下次经过一定会要食!😋..×××××ש将军澳贸业路8号新都城中心2期UG楼UG051F号舖..

l[红烧盐酥鸡排米线]l $42

l[花生酱奶油吐司 (半份)]l $38

另外台湾小食:l[手工芝士肉松蛋饼]l $42 亦不能少,肉松芝士组合系perfect match,

配地瓜薯条🍟 偏淋身但满有蜜味。

l[台南手工馅饼]l $28 / 2 只,皮薄而满满肉汁。

l[现做煎饺子配桂花鸡翼]l $28 够香脆肉嫩,配上桂花酱味道更香甜。

而饮品方面,l[火龙果多多梳打]l 够fresh;l[魔力水晶鸳鸯 (冻)]l 都同样吸引呀。呢间台湾菜真系好抵食又唔错。下次经过一定会要食!😋
×××[桂花小幸]×××
©将军澳贸业路8号新都城中心2期UG楼UG051F号舖