2022-08-10 315 浏览
🇰🇷相信一讲韩国野,大家就会谂起韩国街,炸鸡烧肉,但其实通菜街入面隐藏住好多特色小店🥬韩川菜包五花腩店员介绍最近舖头有只新既辣酱叫「韩式秘制魔鬼辣酱」,有小辣同大辣拣,第一次试紧系拣小辣🤭小辣都数算好辣仲几惹味,包埋生菜同其他配料食就更清新🦪韩川烧巨蚝烧蚝拣左蒜蓉烧唔辣,只蚝真系好大只,同我只手掌✋🏻差唔多大,就算熟左蚝肉都唔会缩水,蚝肉肥美,新鲜带甜味同好juicy 💦🍶真露焗蚬蚬肉新鲜,肉质鲜甜,只只都咁大只,完全无沙,用左韩式粉丝舖底,粉丝吸哂啲汁,食落烟烟韧韧,除左有蚬既鲜甜味,仲有手油既香味🦐温泉蛋虎虾芝士汤乌冬汤底少少似忌廉鸡汤,饮落好甜几好味😋虎虾好大只,烧到外壳硊卜卜,肉质爽口弹牙,乌冬煮到岩岩好🍺Hite Beer 4.5%酒精易入口,夏天热辣辣饮返杯爽哂😆🌟俾钱既时候店员主动问,用餐既满意度,食物味道有无需要改善既地方,感觉亲民值得加分🆙服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥬韩川菜包五花腩

🦪韩川烧巨蚝