2022-06-19 322 浏览
今日同三个朋友去黄大仙玩,其中一个住黄大仙既朋友带左我地黎必食站食野,朋友转左新老板几好。一去到已经见到有几个客人落紧单,好热闹。见到餐牌满满既𩠌菜款式,已经努吸引好想试,而且价钱都超亲民,老板娘好nice,好亲切帮我哋落单。我哋叫左肠粉三宝(有肠粉、鱼蛋、烧卖),生菜鱼肉,捞面,炸鸡块,炸花支丸,炸鸡软骨,碗仔翅,鸡肉肠仔,粢饭。全部都真系好好食,最惊喜系生菜鱼肉,因为平时我系唔食鱼肉,我觉得好腥同有碎骨,但呢度既鱼肉一啲鱼腥味都无同埋无碎骨,对我系一流🤩另外烧卖都好好食,唔会咬落去一旧粉/好软,系弹牙同埋有鱼肉味,好食😋碗仔翅超级足料好正😎鸡扒同鸡软骨都唔错,原来系老板自己腌,不过食多几旧就有啲咸,有同老板反映左,如果食开浓味既朋友会觉得好野味。而且价钱真系超亲民,性价比高,我哋四个女仔食咁多都系$170,而且系食到超饱。下次会到黎食其他野!仲想试车仔面同云吞🤩

下次会到黎食其他野!仲想试车仔面同云吞🤩
2022-06-18