2019-12-27
寿司定食份量好多,一客有五件三文鱼寿司同三件炸虾卷物,而且size绝对唔细👍我最欣赏个火炙三文鱼腩寿司经火枪烧过既三文鱼腩更加突显到个鱼油香,食落感觉唔会好「漏」😋而个炸虾卷物表现正常,面头嘅沙律酱同个卷好夹,大路之选寿司定食仲会跟个迷你汤乌冬通常寿司定食个乌冬都系无咩期望,只求填饱肚子但今次呢个做得几认真,配菜仲有一块叉烧同蟹棒tim😍叉烧系平时食拉面好稔个种,揾筷子夹一夹已经可以夹断乌冬方面好弹牙,配埋个汤底同叉烧一齐食真系唔错,以六十零蚊黎讲真系超值👍🏻.鲭田鱼便当份量亦都好丰富,仲有蟹子沙律、炸鸡翼等烧鲭鱼系即叫即烧嘅,所以送上嚟𠮶时仲有啲热气泡「咇」出嚟😱鲭鱼个外皮烧到好香好脆口,入面既肉质唔会话好「鞋」再配埋个酸酸美味嘅酱汁同埋新鲜嘅柠檬汁一齐食,味道真系唔错,成个感觉好Fresh🌿鸡翼炸到外层几香口,以送嘅小食黎讲表现不错蟹籽沙律方面略嫌沙律酱唔太够,所以感觉有点单调🙈中间的泡芙口感软淋淋,如果脆多少少会更好🤣.💬整体感觉系用心经营既小店,价钱唔算太贵之余,款式同用料都好丰富,会再黎试下其他✌️
我最欣赏个火炙三文鱼腩寿司
而个炸虾卷物表现正常,面头嘅沙律酱同个卷好夹,大路之选
寿司定食仲会跟个迷你汤乌冬
通常寿司定食个乌冬都系无咩期望,只求填饱肚子
但今次呢个做得几认真,配菜仲有一块叉烧同蟹棒tim😍
叉烧系平时食拉面好稔个种,揾筷子夹一夹已经可以夹断
烧鲭鱼系即叫即烧嘅,所以送上嚟𠮶时仲有啲热气泡「咇」出嚟😱
鲭鱼个外皮烧到好香好脆口,入面既肉质唔会话好「鞋」
鸡翼炸到外层几香口,以送嘅小食黎讲表现不错
蟹籽沙律方面略嫌沙律酱唔太够,所以感觉有点单调🙈
中间的泡芙口感软淋淋,如果脆多少少会更好🤣