2024-01-31
开业短短几个月,估唔到平日嘅晚市都有7成满你客👍🏻👍🏻而家佢哋嘅晚市厨师发办仲做紧😱买三送一😍等我带大家睇吓今晚最多人叫嘅厨师发办套餐❤️真系好多嘢食😂仲有生啤🍻呢个餐$888,仲要四人同行一人免费,绝对超值⭐️沙律刺身🫧飞鱼子大豆粉沙律·(呢个配搭口感好特别,鲜)🫧彷佛鱼刺身·(配紫苏花加姜葱蓉,带出鲜味)🫧金泽蚝配梅酒啫喱·(简直系完美配搭,蚝味非常突出,梅酒啫喱更显特别)🫧间白鱼配海胆、鱿鱼配海胆卷·(间白鱼鲜味爽口,质感软糯,中间再配Queenie嘅海胆同飞鱼子,丰富口感)🫧𩽾𩾌鱼肝·(属于日本高贵嘅食材,口感细滑入口即化)🫧拖罗·(非常甘香、用火枪轻烧,将油份逼出,入口即溶)⭐️熟食炸物🫧天妇罗(番薯、南瓜、冬菇)🫧大葱猪颈肉🫧阿波美鸡翼(烧后外皮香脆,肉质多汁嫩滑)🫧一口牛(熟悉亦都非常出色,新鲜即制热辣辣♨️)⭐️寿司🫧深海池鱼🫧赤虾🫧炙烧吞拿鱼面肉🫧碟鱼鱼边🫧拖罗碎手卷(最喜欢嘅系吞拿鱼面饮,入口弹牙,油脂丰富·拖罗碎手卷亦都系非常特别嘅一款,将天妇罗碎混入拖罗碎,难忘口感,赞)⭐️汤~甜品🫧䲞鱼奶汤(浓浓鱼味)🫧芝麻雪糕,芝士雪糕(芝士味比较浓郁,好似食紧冰冻芝士蛋糕😋)
呢个餐$888,仲要四人同行一人免费,绝对超值
⭐️沙律刺身
🫧飞鱼子大豆粉沙律·
(呢个配搭口感好特别,鲜)
🫧彷佛鱼刺身·
(配紫苏花加姜葱蓉,带出鲜味)
🫧金泽蚝配梅酒啫喱·
(简直系完美配搭,蚝味非常突出,梅酒啫喱更显特别)
🫧间白鱼配海胆、鱿鱼配海胆卷·
🫧𩽾𩾌鱼肝·
(属于日本高贵嘅食材,口感细滑入口即化)
🫧拖罗·
(非常甘香、用火枪轻烧,将油份逼出,入口即溶)
⭐️熟食炸物
🫧天妇罗(番薯、南瓜、冬菇)
🫧大葱猪颈肉
🫧阿波美鸡翼(烧后外皮香脆,肉质多汁嫩滑)
🫧一口牛
(熟悉亦都非常出色,新鲜即制热辣辣♨️)
⭐️寿司
🫧深海池鱼
🫧赤虾
🫧炙烧吞拿鱼面肉
🫧碟鱼鱼边
🫧拖罗碎手卷
⭐️汤~甜品
🫧䲞鱼奶汤(浓浓鱼味)
🫧芝麻雪糕,芝士雪糕
(芝士味比较浓郁,好似食紧冰冻芝士蛋糕😋)