2022-08-01
今日来到油麻地食日式串烧,餐厅行日式木系装修风格,坐得几阔落,店员服务态度好好,like 社交平台 专页仲送非酒精饮品,好适合同朋友来倾下计食下野🥰✨前菜冻蕃茄 🍅$12酸酸甜甜,清新开胃😋✨月见自家制免治鸡肉棒 $38蘸著日式鸡蛋食,口感变得更加嫩滑,入面有一粒粒鸡软骨碎,好有口感🤤✨焦糖烧菠萝🍍 $28菠萝烧得好靓,由一大块切开变6旧,上面有一层焦糖,味道甜甜地,咬落去好多汁😍✨烧元贝 $50本身元贝系2个大元贝,店员话今日元贝有d细只,就比左4只细嘅我地。元贝落左蒜肉烧,上面都有块蒜头,好香,口感软熟 ,烟烟韧韧,几好食🤣✨盐烧封门柳 🍢$26封门柳牛味好重,口感嫩滑,好味😝✨荔枝豚肉串🍢 $26豚肉包裹住荔枝,荔枝香甜,减低罪恶感🤪✨厚烧牛舌🍢 $52牛舌有5大旧厚切,分量好足,口感烟烟韧韧,惹味之选😎✨三文鱼烧饭团🍘 $26饭团size比普通铺头大,三文鱼味道好浓,外皮烧过之后焦脆🔥✨日本北寄贝沙律🥙 $48沙律好足料,北寄贝切到细细粒,好有咬口,口感都好弹牙。仲有沙律菜、番茄仔、青瓜、大量蟹籽,口感丰富又好味🤤✨日本明太子鸡翼🍗 $24鸡翼入面包左明太子,鸡翼烧得香口,两者
✨前菜冻蕃茄 🍅$12
酸酸甜甜,清新开胃😋
✨月见自家制免治鸡肉棒 $38
✨焦糖烧菠萝🍍 $28
✨烧元贝 $50
✨盐烧封门柳 🍢$26
封门柳牛味好重,口感嫩滑,好味😝
✨荔枝豚肉串🍢 $26
豚肉包裹住荔枝,荔枝香甜,减低罪恶感🤪
✨厚烧牛舌🍢 $52
牛舌有5大旧厚切,分量好足,口感烟烟韧韧,惹味之选😎
✨三文鱼烧饭团🍘 $26
✨日本北寄贝沙律🥙 $48
✨日本明太子鸡翼🍗 $24
鸡翼入面包左明太子,鸡翼烧得香口,两者几match☺️
✨蟹肉蟹膏甲罗烧🦀️ $88
入面有蟹肉、蟹膏、蟹柳、蟹籽,食落口好重蟹味🥰
✨巨峰乳酸梳打🥤
✨青苹果乳酸梳打🥤
甜度适中,有淡淡嘅水果味,几好饮😚