2018-05-24
👁🗨 $298晚市套餐 (不加一)💲298👈🏻首先一离就有两碗蚬肉面豉汤同四款刺身,包括三文鱼四片,带子四片,甜虾四只同埋北寄贝刺身两片,吾好睇佢系小店,呢度既每一款刺身都几新鲜,而且份量又多😎三文鱼刺身肥瘦适中,北寄贝吾会太韧,甜虾同带子都非常鲜甜🤤👈🏻之后就有三文鱼手卷两件或者海胆寿司两件比你拣,因为食左三文鱼,所以就叫左个海胆寿司,估吾到海胆既份量都几多,仲要冇任何异味,容易入口,系新鲜既特征🤗👈🏻第三样拣左蟹子沙律🥗比起和风炒杂菜同芝士野菌来得吸引,大大碗蟹子沙律,沙律酱香之余,入面又有大量蟹子,非常足料😎👈🏻第四样系四只吉列炸蚝😍因为呢日对和风炸饺子同芝麻鸡翼冇咩兴趣,就拣左炸蚝啦😇四只吉列炸蚝上到枱都仲系热辣辣,炸得非常香口,重点系冇雪藏味道👈🏻再之后就有烧汁牛仔骨,盐烧猪颈肉同盐烧鲭鱼三个选择比你拣,我就拣左盐烧鲭鱼,落埋柠檬汁一齐食,更加好味,鲭鱼既骨吾算多,冇腥味,重点系咸度岩岩好,食盐烧最怕咸到食吾倒🙃👈🏻最后系和风牛肉锅同豚肉锅两者中,拣左和风牛肉锅,可以选择碗饭或者乌冬,感觉配乌冬系最夹既,所以就拣左乌冬底,乌冬几滑身,吾系带有酸味既果款😇锅中间有只生蛋,捞埋
👈🏻最后系和风牛肉锅同豚肉锅两者中,拣左和风牛肉锅,可以选择碗饭或者乌冬,感觉配乌冬系最夹既,所以就拣左乌冬底,乌冬几滑身,吾系带有酸味既果款😇锅中间有只生蛋,捞埋落个汤底度更加惹味,牛肉就系普通肥牛,但系份量算多
🔛 整体评分(7.5/10)