餐厅: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
资讯:

2023-05-16 1791 浏览
🌕Hello我系Moon🌕话时话,真系好耐冇食烧肉啦!😛讲紧嘅系烧肉放题呀!😂今次嚟到观塘食烧肉放题,😌其实依间餐厅有好多分店,😍母亲节嘅时候我就同我嘅母亲大人喺观塘分店呢度食啦!😋话明系母亲节依度,梗系全场满座啦,🤩好彩我哋有一早订位咋!🤪我哋食午市嘅时间,😌真系座无虚席!🥹食物嘅款式真系有好多,😏肉类蔬菜类,甚至一小食都有!😤一坐低梗系去食刺身先啦!🤩我最钟意嘅就系佢哋嘅三文鱼,😋厚切之余,🥳仲好新鲜,食到好香嘅鱼油香!😛食完刺身就去咗拎肉类啦!🥰肉类嘅选择真系有好多,鸡肉牛肉猪肉都有!😗腌制类又或者系原汁原味都有!😉我每一样都拎咗啲,五花肉同埋牛五花,🤪我都encore咗几次,😏香辣猪颈肉同埋韩风大酱牛肉片腌得好入味,😍唔会太咸 食到肉嘅香味!😆如果想有一啲刺激嘅味道,🥰又或者想辣啲就可以喺调味料区加一啲辣椒粉,😚咁样又有唔同嘅风味啦!🤓蔬菜类,海鲜类,丸类都可以喺自助区夹!😏呢啲嘢食可以烧嚟食,😜都可以整返个火锅汤底,打边炉!😝打边炉最后嘅满足一定系来自于碳水化合物,😉呢度有唔同嘅面类,可以自由选择!😌系咪估唔到烧肉店都有点心呢?🤪其实我都估唔到!😂不过佢哋几点心款式都几多,😌
🌕Hello我系Moon🌕
话时话,真系好耐冇食烧肉啦!😛讲紧嘅系烧肉放题呀!😂

韩风大酱牛肉片

刺身

香辣猪颈肉

系咪估唔到烧肉店都有点心呢?🤪其实我都估唔到!😂不过佢哋几点心款式都几多,😌烧卖同埋奶皇包都系值得推荐嘅!🥰

食到最后食埋甜品先走,就啱啦!😙呢度嘅甜品选择真系大人细路都啱食!😎我几钟意奶冻,冰冰凉凉仲好smooth添!😏

🌕最后MoonMoon好满意依间烤肉店,款式多又有质素,埋单嘅时候,人均都系200左右,间唔中食返餐,够晒满足啦!🌕
2023-05-14
韩风大酱牛肉片