2024-09-15 244 浏览
❤️我哋好钟意食饺子🥟趁住假期❤️就去揾下野食先😋🚇餐厅位置超方便💯一出闸就已经见到🥟个铺名仲好有趣🤣令人印象深刻呢🥳🥟虾饺三拼汤饺🌈入面有三款✅每款有三只🥟有黑松露蟹籽鲜虾饺、帆立贝莴笋鲜虾饺同埋松茸蟹籽鲜虾饺💯✨汤底:系好正嘅猪骨淆出嚟嘅清汤🔥真材实料💯入面仲有好甜又新鲜嘅粟米🌽同埋红萝卜🥕我就加左脆口嘅生菜🥬味道浓郁🤤充满住层次丰富❤️令人回味无穷🥳🦐黑松露蟹籽鲜虾饺:大大只又胀卜卜嘅黑松露蟹籽鲜虾🦐黑松露味好香✅咬开虾饺饺子仲好多汁💯正呀🥳🦪帆立贝莴笋鲜虾饺:呢只帆立贝莴笋鲜虾饺入面仲有只帆立贝架💯真才实料呀❤️好少见饺子入面会用脆口又新鲜嘅莴笋✅好有新鲜感呢🥳🦀松茸蟹籽鲜虾饺:松茸蟹籽鲜虾呢个组合真系好夹㖞✅咬落口超弹牙又有好香浓嘅松茸味道👅只饺子size仲好巨型添🥳🥟养生三拼汤饺🌈入面有三款✅每款有三只🥟有紫菜粟米猪肉饺、帆立贝莴笋鲜虾饺同埋准山野菌鸡肉饺 💯✨汤底:系好正嘅猪骨淆出嚟嘅清汤🔥真材实料💯入面仲有好甜又新鲜嘅粟米🌽同埋红萝卜🥕我就加左弹牙嘅上海面🥬味道浓郁🤤呢碗汤最后系比我地饮晒💯🐽紫菜粟米猪肉饺:饺子皮薄馅多✅入口仲有好多紫菜架✅啲粟米粒粒够晒新鲜🌽大啖咬落去口感劲
❤️我哋好钟意食饺子🥟趁住假期❤️就去揾下野食先😋

🥟养生三拼汤

🐽紫菜粟米猪肉饺:饺子皮薄馅多✅入口仲有好多紫菜架✅啲粟米粒粒够晒新鲜🌽大啖咬落去口感劲正呀🥳

🐥准山野菌鸡肉饺:听到呢个名就已经好健康喇💯充满住家乡嘅味道👅饺子皮薄馅厚🥟馅料入面有野生菌菇嘅清香🍄加埋嫩滑嘅鸡肉🍗不得了呀🥳

罗汉果茶:自家制嘅冻罗汉果茶☕️入口清清甜甜🥤透心凉呀🥳

黑豆浆:黑豆浆的豆味微香✅味道浓郁💯入口顺口香醇❤️唔会好甜❤️唔错呀🥳