2023-02-13
最近西贡开左间新cafe ☕️主打疏乎厘班戟🥞 而且只系$50几蚊 非常抵食🤩呢日行完山去左扫街见到好多放学嘅小朋友都买黎食就知好受欢迎又亲民👧🏻👦🏻.🌟Tiramisu Soufflé Pancake $58疏乎厘班戟非常松软 而且又有空气感 口感满分👍🏻Tiramisu 味唔会太甜 感觉轻盈.🌟Honeycomb Soufflé Pancake $52呢款Honeycomb非常有惊喜 系我最钟意嘅口味😍蜂巢脆脆味道同疏乎厘班戟好夹 类似带有脆脆口感嘅固体嘅蜂蜜🍯.🌟Oreo & Cream Soufflé Pancake $55呢款味道卖相一流!🍪面头有一块Oreo cookie 仲洒上cookies 碎味道亦都好好.🌟Berries Yogurt Smoothie $58食左咁多款非生果口味嘅班戟 系时侯配返杯水果smoothie🥤见到店员姐姐放左材料落搅拌机即打杂莓味道浓郁 酸甜度啱啱好🍓🫐.🌟Pineapple Coconut Smoothie $58菠萝🍍同椰子🥥嘅配搭好有南国风情味道清新 解渴又唔太甜夏天饮会好适合🌴.店舖有少量位置可以堂食不过就算冇位 西贡码头附近都有好多
主打疏乎厘班戟🥞 而且只系$50几蚊 非常抵食🤩
呢日行完山去左扫街