朋友想试所以陪佢去食,因为事前开左open rice睇到负评就抱住唔高的期望去,结果有惊喜1.朋友叫左天妇罗定食,热辣辣上。我地影左5分钟影入口仲系脆热。我一向麻麻d天妇罗的虾觉得d虾肉无味又得层炸衣。但呢度可能本身d虾ok,又觉得几好食。2.我叫鳗鱼饭,上枱个烧ge色泽劲靓。个鳗鱼质素对得住价钱,惟一问题系份量对我黎讲有d大,鳗鱼汁偏甜我食到一半就开始食滞_(:з」∠)_3.外场个阿叔staff好醒水,我唔小心搞到袖口成pat鳗鱼汁渍。我未出声就见到个阿叔去拎湿毛巾比我。但个湿毛巾都捽唔甩d渍,阿叔拎左杯加左梳打粉的冻水比我,教我拎毛巾浸一浸d梳打水再湿敷个袖口,无谂到敷左5分钟就去到渍!(不过个袖口湿Q晒😂整体可能我同朋友刚好遇到个好ge外场同内场,无论系食物定服务都好满意,对得住个价钱,食得好开心🥳