今日同朋友去咗八木桥食烧肉 ,呢度环境唔错,坐得几舒服。佢亦都有烧烤提示,非常贴心我哋叫咗雨餐(经社交平台订位成人半价咋!),两位包一块A5和牛,其余四品,头盘同Haagen Daz任食,亦都可以食埋雪,云,霞嘅嘢食。先讲吓块A5和牛,一啲都唔细块,亦都几厚,油花分布比例平均。烧完试咗无点任何Sauce食,好重牛味,入口即溶,好好味啊!我同朋友两个都超级满意!A4姜葱薄切和牛都唔错啊,非常香口,牛味都重,而且肉质都滑,烧几下就食得,𩠌饭一流。呢度仲有海鲜食,我哋特别钟意带子同虾,大大只,有鲜味,无雪味,掂!值得一提,呢度Haagen Dazs系任食㗎,仲有我最钟意嘅士多啤梨味!系度仲试埋柠檬可乐,又几好饮,同烧肉非常夹啊!啲食物质素真心好,我哋都谂住下次同多几个朋友嚟,聚吓旧食吓好西!

系度仲试埋柠檬可乐,又几好饮,同烧肉非常夹啊!

A5 和牛
雪糕