2018-06-09 71 浏览
收工后同好朋友揾个地方聚一聚,今晚就嚟到位于观塘APM旁行, 行2分钟就到嘅魔膳工房。餐厅环境非常宽敞,今日比较早到,人未算好多,静静地倾计就啱晒喇。晚餐有丰富自助沙律,女生最爱。跟餐有红汤 & 白汤。红汤味浓,但唔太酸,啱晒我口味。白汤带香浓菇味,朋友就最钟意。大虾、青口、鱿鱼等海鲜,全部又新鲜又嫩口,大虾经过烤焗,仲特别有风味, 意粉配上浓郁龙虾汁,朋友同我都食到停唔到口。原只猪手火候刚好,一刀切下十分容易切开,猪皮充满骨胶原,当然要多吃,跟上黑椒汁 & 酸菜, 特别滋味。虽然猪手份量好大,仲附有薯角,但转眼就被我地清盘。唔觉唔觉...两个女仔清晒枱,朋友饱到要叫返杯伯爵茶解一解,我就试咗呢杯荔枝玫瑰梳打。今晚倾计连食饭,前后坐足二个小时,大满足呀。

自助沙律

晚餐有丰富自助沙律,女生最爱

龙虾汁海鲜意粉

荔枝玫瑰梳打

唔觉唔觉...两个女仔清晒枱
,朋友饱到要叫返杯伯爵茶解一解
,我就试咗呢杯荔枝玫瑰梳打。
今晚倾计连食饭,前后坐足二个小时,大满足呀
自助沙律
龙虾汁海鲜意粉