2024-07-30 265 浏览
呢间西餐厅喺观塘好出名,除咗系一间宠物友善嘅餐厅之外,另外有好多打卡位,嘢食一流,主打西式美食,甜品都好多选择㗎🥳 好适合同朋友一齐嚟聚一聚😊香煎鲭鱼柳明太子意大利饭 🍝之前都有食过明太子意粉,配埋鲭鱼柳就第一次,有少少西日式fusion嘅感觉,意大利粉几好食😊香煎鲜虾牛油果酸种包配炸薯条 🥪食周末早午餐当然要有酸种包啦,佢用咗虾同牛油果呢个配搭几健康 🥑 自家制朱古力心太软配Movenpick雪糕 🍨甜品叫咗我最钟意嘅朱古力心太软,佢仲配埋云呢拿雪糕添🤭🤭 心太软整得啱啱好,外边少少脆皮,入边就好多朱古力流出嚟 🍫 Dalgona Honeycomb Coffee Latte 🍶呢杯咖啡好特别,本身嚟嘅时候都见到啲蜂蜜🍯 过咗一阵发觉溶晒,令到杯咖啡更加甜甜地好好饮🙈Grapefruit Summer Soda 🍹咁热嘅天气当然要饮杯梳打啦,呢个西柚梳打好清甜,啱晒而家饮🤩

香煎鲭鱼柳明太子意大利饭 🍝
香煎鲭鱼柳明太子意大利饭