2020-05-18
熔岩芝士炸鸡面包🧀🐔🍞 ($148)依个系每枱必叫嘅餐厅招牌菜,有一大个农夫包入边装住热辣辣嘅芝士忌廉酱🧀😍。隔离仲有几大够脆卜卜嘅原味炸鸡🐣,沙律菜🥗同粟米片。将炸鸡点入芝士酱入面,即刻可以做到拉丝效果🤤,酱嘅份量多到点晒全部炸鸡都仲有好多剩。炸鸡同芝士真系好夹!我哋好快就食晒全部炸鸡,食晒啲鸡之后,再切开个农夫包食沾满芝士嘅面包🧀🥖,同样地,面包同芝士都系perfect match😎!炸鸡combo ($68)因为朋友想食薯条🍟,所以我哋就叫咗依个有炸鸡薯条嘅小食combo。佢入边有芝士酱幼身薯条,甜辣炸鸡同炸鸡软骨。以一个小食嘅份量嚟讲佢真系超级大份!薯条好有薯仔味🥔,又热又脆,甜辣炸鸡都几辣架🌶😂,但系又好惹味,炸鸡软骨调味好够,又系食唔停口。芝士海鲜泡菜煎饼🧀🐙 ($68)煎饼上面有超多超多海鲜!!🐙🦑🦐除咗章鱼,蚬肉,仲有好多芝士,泡菜系上面,配料好丰富😍。煎饼热辣辣新鲜煎起,粉浆薄身,唔会太厚,外脆内软,加埋咁多配料一齐食,口感丰富,系CP值爆灯嘅必食之选!!👍🏻👍🏻热烤杏仁咖啡☕️ ($32)今日唔想饮冻野,就叫咗杯热烤杏仁咖啡,饮咖啡会送一块自家制曲奇🍪。咖啡上面有杏仁
炸鸡combo ($68)
芝士海鲜泡菜煎饼🧀🐙 ($68)
热烤杏仁咖啡☕️ ($32)
今日唔想饮冻野,就叫咗杯热烤杏仁咖啡,饮咖啡会送一块自家制曲奇🍪。咖啡上面有杏仁片同奶泡,饮落几香杏仁味,咖啡味都好香浓,奶好滑溜🍼,系一杯高质咖啡。👍🏻
曲奇沙冰🍪🥤 ($46)
朋友见到好多枱都有叫沙冰,就决定饮佢最钟意嘅曲奇沙冰。沙冰真系超大杯!!上面仲有啲cream同oreo做装饰,朋友话几香朱古力味,几好饮。❤️