2023-02-25 146 浏览
牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘).牛大人算系性价比好高嘅台式火锅,今次同爸爸妈妈黎食最贵嘅set,最贵时段都系$300几,仲要食物选择好多.▪️$328 澳洲极上和牛▪️.汤底嘅选择非常之多,牛骨麻辣蕃茄等,我哋拣咗个比较特别嘅叫做台湾凤梨鸡,入面真系有啲凤梨🍍蓉,同埋两只鸡髀。.呢个已经系牛大人最贵嘅set,个人觉得安格斯牛小排,手切封门柳都劲好食😋前者薄,后者厚切但仍然嫩口.呢个套餐仲每人人头包两粒和牛牛丸,之前食过系非常之香,今次仍然无令我失望.另外我地仲叫左一啲浆类,即系好似虾滑墨鱼滑咁,但呢度嘅味道选择比较多,同埋呢个套餐先会有嘅干贝鲜鱼浆/章鱼珍珠浆都好有咬口!.饮品方便梗系要饮下牛大人独有嘅台式茶饮,白桃乌龙,桂花乌龙,洛神花等💜 最后人头仲有一杯雪糕!我哋仲叫咗杯强酸波啤,听闻佢系比赛冠军!🤭.📌 牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘)观塘开源道79号鳄鱼恤中心5楼.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘)

▪️$328 澳洲极上和牛▪️

📌 牛大人台湾火锅吃到饱 (鳄鱼恤中心) (观塘)
观塘开源道79号鳄鱼恤中心5楼
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️