2022-03-30
呢间人气手作挞ig shop好出名,入到观塘一定要试!每个月都会有唔同款式,不过都要撞下运气,有时walkin未必买到自己钟意想食嘅味买来做散水饼都系一个好选择!因为包装、味道同埋挞嘅外型都好靓好吸引兵今次就买咗三盒去party!当中包括《奶盖芋泥》、《伯爵茶麻薯》、《铁观音朱古力》、《玄米抹茶麻薯》、《桂花乌龙》及《焦糖布丁》口味!个人觉得奶盖芋泥最好味,挞底有层厚厚的芋泥,仲有牛乳芝士同埋戚风蛋糕,令到成个挞更加有层次《伯爵茶麻薯》、《玄米抹茶麻薯》同《桂花乌龙》个味道都比较清新,钟意冇咁甜同埋口味清新啲嘅朋友仔呢几个味道都会比较适合另外《铁观音朱古力》同埋《焦糖布丁》口味就比较重口味少少,但系味道好特别真系食得出铁观音同埋焦糖布丁嘅味道🥰一个挞如果自己食嘅话会好饱,两个人share就啱啱好!颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖
颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖