2024-03-20
⭐️烧卖,好鲜甜,肉质新鲜😍⭐️鸭脚扎,芋头好粉,吸晒啲汁超好食😍⭐棉花鸡,鸡好嫩滑,最正系入边𠮶旧棉花,吸晒啲汁,最啱钟意食呢种口味嘅朋友💕⭐煎萝卜糕,好特别,同普通酒楼食嘅萝卜糕唔同,佢外面仲有一层喔喔趣嘢,好香口🤗⭐️煎薄撑,真系好出色,又趣,又软!! 推介大家真系一定要呢个,而且佢嘅调味又唔会太咸,啱啱好,劲好食!😍😍⭐️最后系椰汁糕,榚身好弹牙,甜度适中,食完嘢食佢感觉Fresh 之余又满足餐厅观塘位置方便👍🏼 另外服务员嘅服务态度都好好,上菜速度都快,喺附近的上班一族过嚟食吓lunch都洗担心等好耐,而且我觉得佢真系每一个点心都好食,同埋食落去嘅油都系新鲜的,另外晚饭都有小菜,推介大家可以过嚟试吓点心同埋小菜💙💙🤗🤗
⭐️烧卖,好鲜甜,肉质新鲜😍
⭐️鸭脚扎,芋头好粉,吸晒啲汁超好食😍