2024-07-06 163 浏览
买咗观塘东广场𠮶间好多次,之前用胶兜时,个兜次次都系装满,无论系一个𩠌两个𩠌定系三个𩠌都系好满,满到个盖要压落去先删到。之后转咗纸兜今日第一次再买,个纸兜竟然系以前胶兜一半嘅高度!我攞完问老板系咪缩咗水,点解有啲人系高嘅纸兜?老板话三𩠌或以上先系高嘅纸兜,又话个份量冇减少。Ok信佢,返到屋企一打开个盖就见到分别,麻辣牛柏叶差唔多得返以前三份一嘅份量,以前有好多,满晒,而家连个兜面都铺唔平,仲话个量冇变!粉嘅量好似真系冇变,但所有𩠌嘅量只系得返以前嘅一半或三份一!但价钱完全冇改变,非常呃钱!食完今次真系唔想再帮衬,以前食完会好饱,就算两个𩠌都好饱,而家食完简直只系觉得食咗个杯面咁嘅量,但要$58!离谱!我以前好钟意食,差唔多隔两三个礼拜就想食,多谢佢帮我戒咗!
我以前好钟意食,差唔多隔两三个礼拜就想食,多谢佢帮我戒咗!
2024-07-06
等候时间
5 分钟 (外卖自取)