2019-10-26
公司附近国基集团中心,大约两个月前终于成座大厦装修完毕,好多食肆陆续登场,今晚收工约埋个朋友去左位于4楼嘅Bistro La Bon试下😋夜晚有几款set dinner供选择,沙律、头盘、餐汤、主菜再加甜品约$260-$330,系观塘区算系高级价钱,但餐厅装修高级有格调,坐位好宽敞舒适,呢个价钱亦相当合理😃🥗巴马火腿哈蜜瓜沙律 - 巴马火腿晤算好咸,配埋哈蜜瓜一齐食味道岩岩好,沙律菜好新鲜,捞埋芝麻酱酸酸地好开胃😋🥢日式玑煮鲍鱼 - 铺底嘅白萝卜好清甜,无渣,鲍鱼食落有阵阵味增味道🥣餐汤 - 应该系南瓜🎃薯溶汤,好绵滑,餐饱暖笠笠,好正🍽主菜 - 烤黑毛猪𣕧,切落中间仲系有少少粉红色,刚刚好,肉质软滑有肉味,上层嘅面包糠焗得好香脆。甜品 - 牛奶布甸🍮上层应该系士多啤梨🍓酱,浓浓嘅士多啤梨味道盖过左d奶味,对于好似我呢d晤钟意奶味嘅朋友就岩晒😌
🥣餐汤 - 应该系南瓜🎃薯溶汤,好绵滑,餐饱暖笠笠,好正