2024-11-03 183 浏览
假日带埋狗狗去食下午茶~拣左呢间宠物友善既餐厅, 户外有个大草地可以俾狗狗跑下放电! 餐厅都有好多款式嘅食物选择, 除咗主食之外, 仲会有串烧小食, 啤酒等等添! 而且特别节日户外地方都会有啲装饰可以打卡~📸今次我哋万圣节嚟有个大南瓜可以影相,都几有气氛🎃Gavi全日早餐卖相好丰富~牛角包好松脆! 烟肉同脆皮肠煎到好焦香! 滑蛋好嫩滑, 薯饼好脆好香口! 加埋蘑菇沙律同茄汁豆, 成个配搭好满足😆香脆薯条薯条炸到好香脆! 热辣辣~食到停唔到口😋日式樱花虾炸豆腐炸豆腐表面系满满既樱花虾, 外皮好薄好脆, 入面好嫩滑, 口感好有层次感! 港式鸡煲炸鸡翼鸡翼炸到好脆, 酱汁带少少微辣, 成个配搭都几特别! 味道好夹好惹味~超好食👍盐烧白鳝串白鳝烧到刚刚好~有少少焦香, 食到鳝嘅原味! 外脆内软, 几好食🤤冻金箔椰青咖啡呢个配搭几特别, 咖啡无原全盖过椰青味, 有少少椰香味, 都几好喝~柚子柠檬蝶豆花梳打紫色嘅蝶豆花颜色好靓, 甜甜酸酸, 几好饮!

Gavi全日早餐

香脆薯条
薯条炸到好香脆! 热辣辣~食到停唔到口😋

日式樱花虾炸豆腐

港式鸡煲炸鸡

盐烧白鳝串

冻金箔椰青咖啡

柚子柠檬蝶豆花梳打
紫色嘅蝶豆花颜色好靓, 甜甜酸酸, 几好饮!