2023-09-01 187 浏览
嚟到观塘地铁站附近嘅 古今二,系铁路站行过嚟几分钟就到,位置方便。我哋啱啱好赶系繁忙时间前入座,坐低之后就开始愈嚟愈多人啦。店内墙身有特色嘅壁画,仲有食物推介,除咗特色卷身之外,仲有唔同嘅寿司🍣、锅物、串烧、沙律、天妇罗🍤等等。✨金龙卷三文鱼质感嫩滑,油香十足,配上炸虾同芝士,口感丰富。✨日式麻酱豆腐沙律🥗沙律份量足料,铺满蟹籽同三文鱼籽,滑嫩嘅豆腐,仲有新鲜嘅沙律菜,加上胡麻酱,味道美味脆口。✨宫崎黄金炸豆腐炸完嘅豆腐外酥内软,忍唔住系咁食呀,不过食嘅时候要小心热呀~✨芝麻鸡翼鸡翼香脆可口,外皮炸到金黄酥脆,咬开仲有满满嘅肉汁同嫩滑嘅鸡肉。✨日式冷面夏天热辣辣,食冷面就啱晒啦!配料有蟹柳丝、蕃茄、鸡蛋等等,面条弹牙,清爽开胃。
✨金龙卷
三文鱼质感嫩滑,油香十足,配上炸虾同芝士,口感丰富。
日式麻酱豆腐沙律
✨日式麻酱豆腐沙律🥗