2022-02-15
Papa (观塘).Papa开到黎观塘!!! 之前我系石门已经食过,佢依家喺观塘工厦度开对我来讲近咗好多!呢家无得堂食,又系叫外卖嘅时候!.▪️Papa Yellow配自家制醋汁▪️ .呢个沙律入边有鸡肉,芒果,牛油果,蕃茄,藜麦,配上自家制醋汁,非常开胃!.▪️纽西兰大蚬鲜鱼汤扁意粉▪️ .因为外卖嘅关系店员好贴心咁将意粉同埋汤分开,意粉好大份。同埋啲显肉都好多全部都好肥美好大只!.▪️意式烧春鸡配薯菜▪️.个烧春鸡要等20分钟,不过都好食😋大概有三至四大嚿嘅鸡肉,咁大家都知本身烧春鸡都唔系好滑,佢嘅配菜仲有翠玉瓜甘笋同埋薯仔🥔.▪️鲜三文鱼忌廉意大利饭▪️.烟熏三文鱼咸咸地再配上呢个忌廉意大利饭啱啱好,饭粒唔会过硬.▪️红莓cheese cake▪️.Cheese Cake饭后一点甜(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 红妹将酸酸甜甜再加埋香浓芝士味同埋饼底!.▪️Papa冰茶▪️.Earl Grey加上西柚,橙等好fresh。虽然饮落系有少少嘅西柚苦涩味,不过真系好少而且系超新鲜嘅味道.📌 Papa (观塘)观塘伟业街172号坚德工业大厦8楼C号舖环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
呢家无得堂食,又系叫外卖嘅时候!
▪️Papa Yellow配自家制醋汁▪️
▪️纽西兰大蚬鲜鱼汤扁意粉▪️
▪️意式烧春鸡配薯菜▪️
▪️鲜三文鱼忌廉意大利饭▪️
烟熏三文鱼咸咸地再配上呢个忌廉意大利饭啱啱好,饭粒唔会过硬
▪️红莓cheese cake▪️
▪️Papa冰茶▪️
📌 Papa (观塘)
观塘伟业街172号坚德工业大厦8楼C号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️