2024-04-13 1870 浏览
观塘午餐其中一样最令人烦恼就系周围都要等位,但今次去呢间餐厅空间比同区餐厅都大,如果一大班人揾食就啱哂啦😆环境🏠足球主题餐厅,周围都挂住球衣,另设有室内同室外座位。如果多人建议坐室内,有几张大长枱,15/16个人坐埋一齐食都无问题✅如果想晒下太阳都可以坐室外,眼见都有唔少四人梳化位🛋️总括而言座位上有唔少选择,可以配合唔同需要👍🏻食物🍝Fish & Chips 炸鱼薯条🐟炸鱼薯条会配埋沙律,感觉无咁油腻👌🏻薯条热辣辣咁上,都香口吸引嘅。至于炸鱼想像中应该系大大份,但上菜时视觉上似鱼柳条,食落唔算太有鱼味,只可以话系香脆。份量上三样加埋系足够饱的,只系主角炸鱼比较失色。Spicy Clams Tomato Linguine 香辣蕃茄蚬肉扁意粉🍅呢个意粉份量上反而比想像中大,上菜时已经见到成碟都堆满意粉,食落时发现原来入面仲压左好多意粉,如果细食嘅话应该2个女仔share食都得👯‍♀️味道方面意粉口感未至于弹牙但都可接受,有香浓蕃茄味,小辣但应该大部分人都可接受,而蚬肉食落都几鲜同数量都唔少😋相对上会比较钟意意粉多过炸鱼薯条🤓💰呢2个餐各自都系$100+10%,另外仲送一杯饮品🍹考虑到呢间餐厅

环境🏠

食物🍝
Fish & Chips 炸鱼薯条🐟
炸鱼薯条

香辣蕃茄蚬肉扁意粉

💰呢2个餐各自都系$100+10%,另外仲送一杯饮品🍹考虑到呢间餐厅坐得舒服同可以一大班人一齐吹水一齐食,食物质素都还可,下次有机会可以再去🙌🏻
香辣蕃茄蚬肉扁意粉