🤑价钱约$200 🪑2个人去坐到个梳化位 几宽敞 都几arm吹吓水 亦无话限时食几耐➀ Blue mussel and sea urchin fettuccine $188Mussel有d细粒 而且个意粉原来仲有少少辣🙊➁ Bone marrow and duck breast linguine $168Bone marrow 比较油少少 但个鸭肉都唔错 几腍 个意粉有少少橙同南瓜汁 几开胃➂ Signature tiramisu $78呢个好好味 好松软 睇番先知原来呢个系media 选出全港top 6 ge tiramisu 之一➃ Grapefruit jade tea $56有片果干系个杯边 几靓 个味亦算清清地 几好饮➄ Sparkle coffee ball $58有tonic water, juice 同espresso 几特别 但店员无特别介绍系3样mix 埋黎饮定点 感觉配搭有少少怪🤣 同比较苦 个juice单独饮系正常的

🤑价钱约$200

Mussel有d细粒 而且个意粉原来仲有少少辣🙊

➂ Signature tiramisu $78

➃ Grapefruit jade tea $56
有片果干系个杯边 几靓 个味亦算清清地 几好饮

➄ Sparkle coffee ball $58
有tonic water, juice 同espresso