2022-01-14 87 浏览
庆祝妈咪生日🎂 揾咗呢间新开冇耐嘅餐厅满天𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔灯串好靓、好浪漫虽然系同屋企人嚟,但个气围都好正,影相打卡一流 餐厅仲有几个打卡位,室内同室外都有个千秋室外个千秋系藤织,比较多人打卡我哋食完野趁冇人排队,即刻疯狂打卡 预先打电话留定呢到招牌嘅瀑布蛋糕职员话瀑布蛋糕系每日限定,唔预留定有机会卖晒我要咗 香蕉朱古力、玫瑰、阿华田 呢三款口味瀑布蛋糕款款都唔会太甜,一啲都唔漏 个人比较推介冬阴功海鲜扁意粉,其他两款有啲普通,味道不过不失,冇乜惊喜 牛油香草白酒蚬呢款有好多人推介,蚬都新鲜同冇沙,蚬肉唔算好大粒 巨型猪扒都系好多人嗌嘅,我唔系太钟意食猪原本以为咁大旧猪扒好大机会会好鞋但呢个猪扒啲肉质够嫩,一啲都唔鞋,系有惊喜嘅 泰式生虾好似雪咗好耐咁,冇乜味要食泰式生虾都系去返九龙城食 饮品啲名都几得意,玩味好重左边系蓝蓝天空高挂我的梦,粉蓝色嘅沙冰真系好梦幻,椰汁味比较重右边系粉碎性骨折,味道几好,个人比较钟意呢杯我哋嚟嘅时候个场冇坐满,但都觉得有少少嘈,可能同户外都有关系,如果想静静地食饭嘅话就唔系太适合。职员个个服务态度都好好,就算好忙都唔会黑面,好热心解答我哋
庆祝妈咪生日🎂 揾咗呢间新开冇耐嘅餐厅
满天𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔灯串好靓、好浪漫
虽然系同屋企人嚟,但个气围都好正,影相打卡一流

餐厅仲有几个打卡位,室内同室外都有个千秋
室外个千秋系藤织,比较多人打卡
我哋食完野趁冇人排队,即刻疯狂打卡

预先打电话留定呢到招牌嘅瀑布蛋糕
职员话瀑布蛋糕系每日限定,唔预留定有机会卖晒
我要咗 香蕉朱古力、玫瑰、阿华田 呢三款口味
瀑布蛋糕款款都唔会太甜,一啲都唔漏

招牌瀑布蛋糕

冬阴功海鲜扁意粉

龙虾汁海鲜意大利饭

60度温泉蛋卡邦尼意粉

牛油香草白酒蚬

巨型猪扒都系好多人嗌嘅,我唔系太钟意食猪
原本以为咁大旧猪扒好大机会会好鞋
但呢个猪扒啲肉质够嫩,一啲都唔鞋,系有惊喜嘅
巨型猪扒跟薯菜

泰式生虾好似雪咗好耐咁,冇乜味
要食泰式生虾都系去返九龙城食

泰式生虾(8只)

饮品啲名都几得意,玩味好重
右边系粉碎性骨折,味道几好,个人比较钟意呢杯

蓝蓝天空高挂我的梦 & 粉碎性骨折

我哋嚟嘅时候个场冇坐满,但都觉得有少少嘈,可能同户外都有关系,如果想静静地食饭嘅话就唔系太适合。职员个个服务态度都好好,就算好忙都唔会黑面,好热心解答我哋嘅问题,呢个好抵赞
庆祝纪念
生日