2023-07-31
▫️ 吉列海老牛腹扒丼 ($𝟏𝟎𝟖)最sɪɴɢᴀᴛᴜʀᴇ既菜式慢煮牛腹扒🥩一块块粉红鲜嫩既牛肉卖相好靓🤤一份足𝟏𝟎𝟎至𝟏𝟐𝟎克, 肉汁丰富, 中间会有一只温泉蛋🥚牛肉拌蛋浆一齐食更加滑溜😍半生熟牛肉好淋而吉列海老炸虾炸到连壳都食得🦐香脆可口, 整体中规中矩👍🏻▫️ 慢煮鸡脾肉芝士爆丼 ($𝟔𝟖)份量唔小, 用左较大块既鸡髀肉🍗鸡皮烧得香脆, 上面加左大量既水牛芝士🧀呢个丼都有配埋滑滑既温泉蛋😋可以笃爆佢, 捞埋珍珠米饭食🍚再配合埋芝士相当惹味丰富, 味道更加升华😍▫️芝士烧手羽+菠萝乳酸梳打 ($𝟑𝟖)跟左个套餐有自选小食同饮品, 我地拣左烧手羽🐥有浓郁既盐味作调味, 肉汁ᴊᴜɪᴄʏ有芝士香味☺️另外菠萝乳酸甜甜酸酸好解喝🍍🍹杯入面仲要啲类似ᴊᴇʟʟʏ既东西, 唔会太甜
▫️ 慢煮鸡脾肉芝士爆丼 ($𝟔𝟖)
▫️芝士烧手羽+菠萝乳酸梳打 ($𝟑𝟖)