2021-11-28
Boon观塘工厦打卡cafe食物款式多卖相劲吸引🧁食物质素:😍😍😍😍📸打卡指数:😍😍😍😍🧹卫生指数:😍😍😍😍💁🏻♂️店员表现:😍😍😍😍💵性价之比:😍😍😍地址: 观塘骏业里10号业运工厦14楼G室🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹观塘呢间cafe去过2次,第一次系lunch time 摸门钉,系劲劲劲多人排队😮💨!第二次就醒啦,等到下午茶时间。果然人系少咗好多,一去到就有位。店舖装修都几靓几有feel,空间少少却就有relax放空既感觉,唯独是张枱太细,见多少少野食都难d放。由于系下午茶时间净系食到甜品,希望下次有机会食埋主菜。🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹1.明太子酱薯条 $48 Rating: 8/10。真系好大份好足料。薯条炸得啱啱好。外脆内软。明太子酱又够多。好rich好浓。性价比高2.法式多士 HK$88 Rating: 4/10。本身好期待。但佢全个比糖浆浸到淋哂。冇咗口感。得返糖浆嘅甜味。唔值得encore。唯一要赞嘅就系好靓个卖相3.French Crepe with Vanilla Gelato HK$98 Rating: 8/10。呢个几有惊喜。黎到仲系
Boon
💁🏻♂️店员表现:😍😍😍😍
💵性价之比:😍😍😍
地址: 观塘骏业里10号业运工厦14楼G室
观塘呢间cafe去过2次,
第二次就醒啦,等到下午茶时间。
果然人系少咗好多,一去到就有位。
唯独是张枱太细,见多少少野食都难d放。
由于系下午茶时间净系食到甜品,希望下次有机会食埋主菜。
1.明太子酱薯条 $48 Rating: 8/10
。好rich好浓
。性价比高
2.法式多士 HK$88 Rating: 4/10
。本身好期待
。但佢全个比糖浆浸到淋哂
。冇咗口感
。得返糖浆嘅甜味
。唔值得encore
。唯一要赞嘅就系好靓个卖相
。呢个几有惊喜
。黎到仲系暖暖地
。配埋个雪糕冰火交融
。个Crepe好香蛋香仲好薄
。正😚