2022-06-19 55 浏览
喺OpenRice见到呢间cafe嘅plating同装修都好靓好文青🍀同埋价钱都唔算好贵🌻就同朋友嚟咗试下🥳✰ 明太子薯条 ($48)嚟到有少少吓亲🤣因为佢好大份🥹个明太子酱好浓郁好正🧡仲有啲紫菜条喺面令到个卖相都几唔错💗不过如果可以有多啲酱就好啦🥹✰ 大虾海胆酱意大利面 ($128)啲虾真系名符其实好大只😗加上有啲融融哋嘅蕃茄仔令到个意粉层次丰富啲🍅同埋重点系卖相真系好靓🥳超级打卡able🌷惟一美中不足系个酱有啲淡🥲唔系好重海胆味~✰千层窝夫酥 ($68)我哋拣咗焦糖炖蛋味😗窝夫酥好脆口加上个奶盖甜而不腻😻食完咁多嘢再食呢个都唔会有好济嘅感觉🥳仲有啲焦糖爆谷做点缀都几得意🤣✰杂莓乳酪沙冰 (set+$38)我哋系成个set咁嗌🐠跟set会送冻/热柠茶or柠水or伯爵茶🍵但我哋想嗌啲特别啲就加钱嗌咗杯沙冰🥰杯沙冰好重莓味💛绝对值得
明太子酱薯条
✰ 明太子薯条 ($48)

大虾海胆酱意大利面
✰ 大虾海胆酱意大利面 ($128)

千层窝夫酥
✰千层窝夫酥 ($68)

✰杂莓乳酪沙冰 (set+$38)
明太子酱薯条
千层窝夫酥