2023-06-11
观塘工厦有格调西餐🐰同朋友拣左2人套餐$398,原价$658,同场另外仲有海鲜任你夹自助晚餐,大家可以因应自己需求去选择。🥕西班牙蒜片虾多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆几只虾好新鲜即捞即炒,炒得好香口重蒜片,虾肉十分爽口弹牙,再配上烘过既多士十分夹!🥕烧牛肉凯撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆有4大块烧牛肉,牛肉显嫩红重牛味易入口,夹埋沙律菜食别有一番风味,沙律菜爽脆新鲜。🥕是日餐汤⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日系南瓜汤,饮落好香甜,非常浓厚顺滑!🥕烧澳洲T骨配烧汁⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2大块澳洲T骨叫左7成熟,肉味非常重油脂好香,肉质嫩滑肥美,烧汁调味刚好不会完全抢晒肉味。🥕千岛蟹肉双重芝士披萨⭐️⭐️⭐️⭐️☆系薄底披萨,满满既芝士舖晒系面非常邪恶,千岛酱薄薄一层夹杂住蟹肉,非常鲜美,两者配搭无得输!🥕餐饮⭐️⭐️⭐️⭐️☆叫左冻柠水和热奶茶🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆系芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不会太甜刚刚好。上菜速度会睇住食客既速度去上,依点感觉非常良好!播住舒情英文歌十分放松,座位宽敞环境空间感大,更有2部飞镖机和一枱桌球俾大家玩乐下。店员服务态度良好,需加一服务费。======详情======Give Me 5观塘鸿图道90号5楼👣观塘站B2出口步行约8分钟===
🥕西班牙蒜片虾多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕烧牛肉凯撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕是日餐汤⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
是日系南瓜汤,饮落好香甜,非常浓厚顺滑!
🥕烧澳洲T骨配烧汁⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕千岛蟹肉双重芝士披萨⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕餐饮⭐️⭐️⭐️⭐️☆
叫左冻柠水和热奶茶
🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆
系芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不会太甜刚刚好。
上菜速度会睇住食客既速度去上,依点感觉非常良好!
======详情======
Give Me 5